31.7.2016

+500km, Rop & Cacib

 Meidän Nera valittiin rotunsa parhaaksi Porin Kansainvälisessä koiranäyttelyssä lauantaina 30.7. ! Tuomarina toimi Serbialainen mies - Nemanja Jovanovic. Näyttely järjestettiin Porin raviradan keskiviheriöllä. Ilmoitettuja pinsereitä oli yhteensä 14, joista kolme oli poissa.

  Junnunarttu kehässä oli hauskasti vastakkain kolme Neran sukulaistyttöä. Neran veljentyttö BK's Brilliant Bianca "Zira" ja siskontytöt Fe. Eleonore Of Desire "Nuppu" sekä Fe. Essential Elegance "Ruuti"

Ruuti sijoittui paras narttu kehässä hienosti Nera-tätinsä jälkeen sijalle 2 ja nappasi ensimmäisestä näyttelystään ensimmäisen Sertinsä! 

CACIB oli Neralle ensimmäinen Suomesta. Toinen Neralla on Latviasta. Kansainvälisen muotovalion arvoon on siis vielä reippaasti matkaa :)

Neran päivä jatkui rotukehän jälkeen, muutaman tunnin odottelulla kisa-alueella jonka jälkeen kävimme pyörähtämässä isossa ryhmäkehässä. Sijoitukset siinä kisassa menivät sivu suun mutta kokemus on silti aina kokemus!

Päivän päätteeksi raahasimme kimpsumme ja kampsumme Porin linja-autoasemalle ja matkasimme kolmella eri bussilla takaisin kotiin. Kiitos Ellinooralle ja Joonakselle mahdollisuudesta yöpyä luonaan ja erityiskiitos Kertulle ja Ruutille Neran vireystilan optimoinnista (luetaan Neran kanssa hepuloinnista edellisenä iltana) <3

3 kommenttia:

  1. Onnea ROPista, Nera oli niin hieno! :>
    Zirakin näköjään osunut kameraan, saanko käyttää tota kuvaa omassa blogissa? :)

    VastaaPoista
  2. Ei oo tääl hetkeen tullut käytyä, onnea tätäkin kautta vielä :D Kivoja kuvia :)

    VastaaPoista