4.2.2018

Pikkumaksi!

Nera ja minä korkattiin pikkumaksi-luokka heti ensimmäisissä mahdollisissa kilpailuissa pääkaupunkiseudulla 07.1.2018. Uudet hyppykorkeudet ja uusi vauhti hämmensivät sekä koiraa että kuskia, eikä toivottuja tuloksia saatu tälläkertaa aikaseksi. 

Viikkoa myöhemmin tuntuma oli jo astetta parempi ja kisakirjaan kirjattiin 13.1. meidän ensimmäinen 0-tulos 3-luokasta! (Videon 1 rata) Ei kovin kaunista katsottavaa, mutta nolla kuin nolla!


Vantaan onnistumisen jälkeen on meidän tulostaululla ollut pitkälti hylky painotteista. Suurin osa hyllyistä on ollut hyviä. Ei mitään muuta toistuvaa virhettä kuin kontaktiesteille karkailu ja putki puomi erottelun mokaaminen kerta toisensa jälkeen. 






Vantaan nollan jälkeisistä onnistumisista tuloksellisesti "paras" on yliaika nolla B-agiradalta Eurajoelta. Unohdin itse radan muutamaan otteeseen ja jäin odottelemaan koiraa puomin alasmenolla turhan pitkäksi aikaa. Yliaikanolla siivitti meidät kuitenkin ensimmäiseen luokkavoittoon 3-luokassa. :)





Yhteensä startteja on kertynyt tänävuonna jo 17. Onnistumisprosentti voisi olla parempikin. :D SM-kilpailut taitavat jäädä tänä kesänä haaveeksi vain. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti