18.6.2018

Ensimmäiset arvokisat

Agilityn SM-kilpailut kisailtiin 15-17.6. Vantaalla. Meille kisaviikonloppu oli kaksipäiväinen. Perjantaina osallistuttiin etkokisoihin ja lauantaina joukkuekisaan rotuyhdistyksen joukkueessa.



 Perjantain etkokisassa päästiin Neran kanssa ottamaan tuntumaa kisakenttään. Täysin ohjaajan piikkiin menneestä HYL huolimatta iltakisan tunnelma oli mukava ja hampaankoloon jäi rutkasti intoa seuraavan aamun koitokseen :)
  Lauantaiaamu: joukkuekilpailu. Starttasimme Neran kanssa matkaan joukkeemme ensimmäisenä.

Pinsereiden Maxi-joukkue 2018. 13/2 Nera & Karoliina, 13/3 Didi & Jaana, 13/4 Sanna & Nuka.
Jännitys joukkueemme sijoittumisesta loppui lyhyeen kun suoritimme Neran kanssa radan väärin heti 2. esteellä. Olin nähnyt radan jo kymmeniä kertoja ennen omaa suoritustani, tutustunut mielestäni huolella mutta ei.. Jännitin ilmeisesti niin että GPS-yhteys katkesi. 
 Rallateltiin rata kuitekin loppuun ja siirryttiin kokemusta rikkaampana katsomon suojiin :D
3-koirakkomme Didi ja Jaana saivat tulokseksi 25 ja hieman yliaikaa, 4-koirakkomme Nuka ja Sanna tehtailivat puhtaan nollan! Harmi että joukkueen tulos jäi saamatta oman möhlimisen takia.
 Sunnuntai aamuna palasimme kisapaikalle jo ennen aamu kahdeksaa kannustamaan rotutovereita medi-yksilökisassa. Yrtille tulokseksi yliaika 0, Almalle ja Selmalle HYL.
 Meidän näytöt Neran kanssa eivät vielä tänä vuonna riittäneet mukaan yksilökisaan, mutta tämän kisaviikonlopun jälkeen tähtäin on ensivuodelle selkeä :) tahdon ehdottomasti päästä kokemaan myös yksilökisat!
Pikkumaksien finaalirata oli paikoittain erittäin kinkkinen. Kaikista viikonlopun radoista sai kyllä ammennettua todella paljon uusia treeni-ideoita ja muiden harrastajien suorituksista aivan uutta motivaatiota omaan harrastamiseen :) toivottavasti saamme Neran kanssa nollat kasaan ensi syksyksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti