23.9.2018

SM nollat kasassa!

Kesäkuun lopussa aloittamamme nollajahti päättyi tänään napattuamme viimeiset vaadittavat 0-tulokset Vantaalla! Nollien keräämiseen kului ajallisesti aikalailla tasan 3kk sillä ensimmäinen laskuihin mukaan laskettava kisamme oli 22 päivä kesäkuuta. 

Startteja SM-kriteerien täyttämiseen kului 35 kappaletta. Näistä kymmenen oli nollatulosta (kaksi yliaikaa). Viisi 5rv tulosta. Kolme 10 rv ja kaksi yli 15rv tulosta. Hylättyjen suoritusten märää viisitoista. Ei huono meidän mittapuulla!

Yllä video viimeisestä nollasta Vantaan hypäreiltä.

Alla aiempaa satoa Vantaan 8.9. ja Porin 26.8. kisoista!



Kuluneissa kisoissa on toistunut jatkuvasti sama ongelma - alastulokontaktien epämääräinen suorittaminen. Kriteeri on selvästi koiralle epäselvä ja myönnän sen olleen häilyvä myös itselle. Nollien jahdissa en ole pitänyt 2on2off kriteereistäni juurikaan kiinni vaan läpijuoksuttanut koiraa kisa toisensa jälkeen. Kisakentät (ainakin agiratojen osalta) saavat hetkeksi jäädä että saadaan tämä homma kuntoon. Jos enää ikinä näette mut vapauttamassa Neraa alastulokontakteilta ennenkun tassut osuu maahan tulkaa pliis humauttamaan :D ja lujaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti